Automasjon og oppsett smarte hjem

ITassist Consulting tilbyr automasjon og bistand til oppsett og valg av teknologi for smarte hjem og hytter. Våre tjenester gir deg en intelligent bolig tilpasset dine behov og krav til komfort, funksjonalitet og sikkerhet. 

 

Automasjon handler om å sette alle elektriske funksjoner og komponenter i din bolig i ett system, slik at du kan styre og kontrollere disse fra ett sentralt sted, enten dette er bryterpanel, fjernkontroller, nettbrett eller mobiler.

 

Det handler ikke bare om lysstyring, men intelligent styring av varme, lyd og bilde og ikke minst sikkerhet.I tillegg handler det om velferdsteknolog og sikkerhet både innen eldreomsorgen, men også i forhold til energisparing. 

 

Automasjon handler om å tilpasse og justere elektriske funksjoner og komponenter til husstandens bruksmønster.Det kan være lysbryter, bryter på kaffetrakter, lydjustering, for å nevne noen eksempler.

 

Vi tilbyr tjenester og hjelper deg med valg av teknologi og hjelpemidler for den enkeltes behov.

 

Ta kontakt med ITassist Consulting om du ønsker mer informasjon om hva vi kan tilby når det gjelder smarte løsninger for hjem og hytter. Det kan være både bedrifter og privatpersoner.